7 dic 2009, 1:25

* * * 

  Poesía » Otra
491 0 2

... душите се разминаха във времето.

Пустинята свикна с безцветността

и забрави за дъжда.

Копнежът се разпръсна на малки песъчинки.

Една мечта изплуваше в безветрието.

Последен дъх не й достигна.

Притихна, а после замря.

На капки изтича болката.

Забравена прегръдка се лута из мъглата.

Спомен.

© Долорес Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??