До теб няма път - само кално тресавище,
в което погребах сърцето си.
До теб няма път - само плаващи пясъци,
в които потъват сълзите ми.
До теб няма път - бездна черна попива
всяко чувство, към тебе насочено.
До теб няма път - само мъртва пустиня
горИ всяка клетва, за обич изречена.
До теб няма път - само езеро мътно,
в което се давят дори монахините,
дошли да спасяват душата ти.
© Калина Игнатова Todos los derechos reservados