24.06.2007 г., 6:44 ч.

* * * 

  Поезия
653 0 6
 

До теб няма път - само кално тресавище,

в което погребах сърцето си.

До теб няма път - само плаващи пясъци,

в които потъват сълзите ми.

До теб няма път - бездна черна попива

всяко чувство, към тебе насочено.

До теб няма път - само мъртва пустиня

горИ всяка клетва, за обич изречена.

До теб няма път - само езеро мътно,

в което се давят дори монахините,

дошли да спасяват душата ти.

© Калина Игнатова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??