Jun 24, 2007, 6:44 AM

* * * 

  Poetry
654 0 6
 

До теб няма път - само кално тресавище,

в което погребах сърцето си.

До теб няма път - само плаващи пясъци,

в които потъват сълзите ми.

До теб няма път - бездна черна попива

всяко чувство, към тебе насочено.

До теб няма път - само мъртва пустиня

горИ всяка клетва, за обич изречена.

До теб няма път - само езеро мътно,

в което се давят дори монахините,

дошли да спасяват душата ти.

© Калина Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??