23 jul 2009, 0:42

* * * 

  Poesía » Otra
536 0 8

 

 

 

 

                                                                    Ще отгледам цвете.

                                                                    Усмивка ще го топли.

                                                                    Сълза ще го полива.

                                                                    Очи ще го докосват.

                                                                    Цвете неоткъснато.

                                                                    Ще го постигне радост.

                                                                    Ще го прегърне извор.

                                                                    Цвете неоткъснато.

                                                                    Ще се всели в цвета ти обич.

                                                                    Редя безсъници и

                                                                    няма край.

© Атанас Ганев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??