Ще отгледам цвете.
Усмивка ще го топли.
Сълза ще го полива.
Очи ще го докосват.
Цвете неоткъснато.
Ще го постигне радост.
Ще го прегърне извор.
Цвете неоткъснато.
Ще се всели в цвета ти обич.
Редя безсъници и
няма край.
© Атанас Ганев All rights reserved.