11 jul 2010, 8:25

* * * 

  Poesía » Otra
592 0 0

Беше лято като лято.

   Ситен пясък и рапани.

Ситни стъпки, ланшни рани,

  плувам бавно към брега.

Езера и океани!

   Неподвижен и без вятър.

Спря да се върти света.

 Виж ръцете ми одрани!

Мразя рози да бера!

   Не ме карай да се моля!

Просто гледай как цъфтя!

  Езера и океани!

Езера и океа...

Езер...

Е...

 

 

 

© Орлин Будинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??