Беше лято като лято.
Ситен пясък и рапани.
Ситни стъпки, ланшни рани,
плувам бавно към брега.
Езера и океани!
Неподвижен и без вятър.
Спря да се върти света.
Виж ръцете ми одрани!
Мразя рози да бера!
Не ме карай да се моля!
Просто гледай как цъфтя!
Езера и океани!
Езера и океа...
Езер...
Е...
© Орлин Будинов Все права защищены