11.07.2010 г., 8:25 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
591 0 0

Беше лято като лято.

   Ситен пясък и рапани.

Ситни стъпки, ланшни рани,

  плувам бавно към брега.

Езера и океани!

   Неподвижен и без вятър.

Спря да се върти света.

 Виж ръцете ми одрани!

Мразя рози да бера!

   Не ме карай да се моля!

Просто гледай как цъфтя!

  Езера и океани!

Езера и океа...

Езер...

Е...

 

 

 

© Орлин Будинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??