13 may 2010, 12:10

*** 

  Poesía » De amor
393 0 0

убивам нощта

възкресявам зората

заслепена сякаш умирам

 

потъвам в дъжда

изплувам с дъгата

и знам че съм жива

 

усещам дъха ти

давя се в огън

горя в леден пламък

 

прониквам в ума ти

като утрешен спомен

притихнала чакам

 

 




© Ена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??