убивам нощта
възкресявам зората
заслепена сякаш умирам
потъвам в дъжда
изплувам с дъгата
и знам че съм жива
усещам дъха ти
давя се в огън
горя в леден пламък
прониквам в ума ти
като утрешен спомен
притихнала чакам
© Ена Всички права запазени