3 dic 2018, 8:44

*** 

  Poesía » Filosófica, Otra
255 1 1

Не искам да чувам 

“човешката природа” и “алтруизъм”

в едно изречение.

Любовта, драги

е най-висшата форма на егоизъм,

кратко мое мнение. 

© Филип Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??