Dec 3, 2018, 8:44 AM

*** 

  Poetry » Phylosophy, Other
256 1 1

Не искам да чувам 

“човешката природа” и “алтруизъм”

в едно изречение.

Любовта, драги

е най-висшата форма на егоизъм,

кратко мое мнение. 

© Филип Филипов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??