3.12.2018 г., 8:44 ч.

*** 

  Поезия » Философска, Друга
251 1 1

Не искам да чувам 

“човешката природа” и “алтруизъм”

в едно изречение.

Любовта, драги

е най-висшата форма на егоизъм,

кратко мое мнение. 

© Филип Филипов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??