22 jul 2022, 22:40

*** 

  Poesía » De amor
226 0 4

Всъщност доста съм претенциозна.
Не, не искам палати, коли, самолет, 
скъпи вещи, бижута помпозни...
Искам малка къщичка с двор, 
                                       морски бряг, 
                                                     теб...
 

© Ива ВалМан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??