18 oct 2009, 7:14

* * * 

  Poesía
392 0 1

Съзнанието ми се замрежва

и душата ми прелива от

теб, чувство неизбежно,

в тялото ми се свило.

За твоята прегръдка сладка

кожата ми потреперва

и устните ми твоите търсят,

насън пресъхнали се будят.

Бяла сянка - твоят дъх,

след нея тръгвам и във

мрака през призрачни тела

без път вървя, вървя...

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??