Съзнанието ми се замрежва
и душата ми прелива от
теб, чувство неизбежно,
в тялото ми се свило.
За твоята прегръдка сладка
кожата ми потреперва
и устните ми твоите търсят,
насън пресъхнали се будят.
Бяла сянка - твоят дъх,
след нея тръгвам и във
мрака през призрачни тела
без път вървя, вървя...
© Александра Ангелова All rights reserved.