26 abr 2016, 22:40

* * * 

  Poesía » Formas orientales
647 0 9

 

 

"Гробарят ли си ти, или – мъртвецът?!

Отдавна исках да го разбера."–

"Аз дух съм като теб, а ти – живецът

на вече отлетялата душа!"

© МАРИАН КРЪСТЕВ Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??