Apr 26, 2016, 10:40 PM

* * * 

  Poetry » East forms
649 0 9

 

 

"Гробарят ли си ти, или – мъртвецът?!

Отдавна исках да го разбера."–

"Аз дух съм като теб, а ти – живецът

на вече отлетялата душа!"

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??