26.04.2016 г., 22:40 ч.

* * * 

  Поезия » Източни форми
640 0 9

 

 

"Гробарят ли си ти, или – мъртвецът?!

Отдавна исках да го разбера."–

"Аз дух съм като теб, а ти – живецът

на вече отлетялата душа!"

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??