27 feb 2016, 9:59

... 

  Poesía
379 0 0

 

първият път
когато си тръгна
ми стана мъчно за кифлата с шоколад
която ми купи
вторият път кратата ми не стигаха педалите на новото колело
нямах търпение за трета среща
на четвъртия път ме нарече твой приятел
последният път ме изпрати със сълзи
които не разбрах
а вчера аз те изпратих 
за последно
със сълзи 
които не видя

© Кати Петкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??