Feb 27, 2016, 9:59 AM

... 

  Poetry
380 0 0

 

първият път
когато си тръгна
ми стана мъчно за кифлата с шоколад
която ми купи
вторият път кратата ми не стигаха педалите на новото колело
нямах търпение за трета среща
на четвъртия път ме нарече твой приятел
последният път ме изпрати със сълзи
които не разбрах
а вчера аз те изпратих 
за последно
със сълзи 
които не видя

© Кати Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??