13 nov 2008, 17:30

* * * 

  Poesía » De amor
422 0 1

Ето, късно през нощта е

и пак заспивам в самота.

В душата ми е празно както досега.

Къде си ти - да стоплиш моята душа?

Нима не знаеш, че без теб

животът губи смисъла сега?

Как бих дала всичко аз,

за да те имам в този късен час...

Но съдбата тъй реши -

да бъдем далече аз и ти...!!!

© Слънце слънце Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Любовта е в теб!А щом я има,значи си жива!А щом си жива-винаги има надежда!
Propuestas
: ??:??