11 dic 2013, 14:12

* * * 

  Poesía
750 0 6

Егоистка съм, казваш. Не съм, но ще стана,
раздадох всичко, имам само рани,
трохичката обич, която остана,
не стига и врабче да се нахрани.


Егоистка съм, казваш. Така да е, нека,
отнеха всичко, болка имам само,
изгубих вяра в Бога и в Човека,
да плача цял живот на грешно рамо.


Егоистка съм, казваш. Вярно, така е,
разпръснах всичко - не живот, а бреме
и него давам, ала никой не желае,
бои се и трохичката да вземе.

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??