* * *
E, магия ли е тази,
която пак те кара,
по вените ти лази,
запалва ти цигара...
С много хора те събира,
усмихва се чаровно
и те нищо не разбират
от чувството отровно.
А ти иде да им кажеш:
"Махнете се, глупаци!"
Но не можеш да откажеш
на някой любовта си!
© Даниела Тодорова Todos los derechos reservados