22 мая 2012 г., 10:22

* * * 

  Поэзия » Любовная
506 0 2

*   *   *

 

E, магия ли е тази,

която пак те кара,

по вените ти лази,

запалва ти цигара...

 

С много хора те събира,

усмихва се чаровно

и те нищо не разбират

от чувството отровно.

 

А ти иде да им кажеш:

"Махнете се, глупаци!"

Но не можеш да откажеш

на някой любовта си!

 

© Даниела Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??