May 22, 2012, 10:22 AM

* * * 

  Poetry » Love
505 0 2

*   *   *

 

E, магия ли е тази,

която пак те кара,

по вените ти лази,

запалва ти цигара...

 

С много хора те събира,

усмихва се чаровно

и те нищо не разбират

от чувството отровно.

 

А ти иде да им кажеш:

"Махнете се, глупаци!"

Но не можеш да откажеш

на някой любовта си!

 

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??