12 jul 2009, 17:29

* * * 

  Poesía » Otra
873 0 6

Сама, като допита чаша,
тъгата пак мълчи по навик...
Мечтите са отдавна прашни,
пожертвани за хорски нрави.
Животът е напъхан в сайтове,
със принизени маниери,
не всеки може да се справи
със личните си бариери...
Не ú се пишат вече стихове,
не търси и себеподобни...
Ще може ли да свикне с тихото,
и как сама да си помогне?

© Рот Блак Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??