29 jul 2009, 10:37

* * * 

  Poesía
323 0 0

Нощта беше тиха и спокойна,

обгръщаща ме с нежност...

Звездите бяха ярки и красиви,

даряващи ме с топлина...

Небето, синьо и безкрайно,

разказваше ми приказка за любовта...

Луната, жълта и голяма,

спусна було, скриващо ме от света...

И сгушена между хиляди цветя,

заслушах тая приказка за любовта...

Небето ми говореше с топъл глас

и в захлас го слушах аз...

Красивото бе някак ниско...

Като видение, копнеж, мечта...

И ако от някъде усещах любовта ти...

Смисълът в живота ми щеше да си ти...

 

© Траяна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??