25 mar 2011, 22:18

* * * 

  Poesía
333 0 0

Аз съм началото

   и аз съм краят

 

Навсякъде заредена е

      тази представа

 

А е началото ИА краят

 

  Помежду им

    гласни - съгласни

 

Да опишеш живота

    да ти е ясен.

© Благодат Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??