25 мар. 2011 г., 22:18

* * * 

  Поэзия
328 0 0

Аз съм началото

   и аз съм краят

 

Навсякъде заредена е

      тази представа

 

А е началото ИА краят

 

  Помежду им

    гласни - съгласни

 

Да опишеш живота

    да ти е ясен.

© Благодат Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??