Mar 25, 2011, 10:18 PM

* * * 

  Poetry
327 0 0

Аз съм началото

   и аз съм краят

 

Навсякъде заредена е

      тази представа

 

А е началото ИА краят

 

  Помежду им

    гласни - съгласни

 

Да опишеш живота

    да ти е ясен.

© Благодат All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??