Не събличай
моите обвивки,
ще намериш само пепел.
Защото отдалеч личи,
че съм горяла.
Разпилявам се навсякъде,
а ти
ме караш
да ти дам всичко от себе си –
само остатъци,
и да се забравя.
Не ме запалвай,
не съм такава,
разбрах го
по трудния начин.
© Ивона Иванова Todos los derechos reservados