Mar 30, 2015, 12:56 AM

8% любов 

  Poetry » Love
489 0 1

Не събличай

моите обвивки,

ще намериш само пепел.

Защото отдалеч личи,

че съм горяла.

Разпилявам се навсякъде,

а ти

ме караш

да ти дам всичко от себе си –

само остатъци,

и да се забравя.

Не ме запалвай,

не съм такава,

разбрах го

по трудния начин.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??