30.03.2015 г., 0:56 ч.

8% любов 

  Поезия » Любовна
490 0 1

Не събличай

моите обвивки,

ще намериш само пепел.

Защото отдалеч личи,

че съм горяла.

Разпилявам се навсякъде,

а ти

ме караш

да ти дам всичко от себе си –

само остатъци,

и да се забравя.

Не ме запалвай,

не съм такава,

разбрах го

по трудния начин.

© Ивона Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??