16 oct 2008, 11:48

* * * 

  Poesía » Erótica
670 0 0
С очите си - шепи -
греба от океана на твоята недостижимост,
а лодката на моята самоувереност,
изпълнена догоре със сълзи,
потъва между бреговете на бедрата ти,
отнасяки на дъното
едно-единствено съкровище -
НЕСПОДЕЛЕНАТА ЛЮБОВ.

© Милко Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??