16 окт. 2008 г., 11:48

* * * 

  Поэзия » Эротическая
676 0 0
С очите си - шепи -
греба от океана на твоята недостижимост,
а лодката на моята самоувереност,
изпълнена догоре със сълзи,
потъва между бреговете на бедрата ти,
отнасяки на дъното
едно-единствено съкровище -
НЕСПОДЕЛЕНАТА ЛЮБОВ.

© Милко Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??