16.10.2008 г., 11:48 ч.

* * * 

  Поезия » Еротична
669 0 0
С очите си - шепи -
греба от океана на твоята недостижимост,
а лодката на моята самоувереност,
изпълнена догоре със сълзи,
потъва между бреговете на бедрата ти,
отнасяки на дъното
едно-единствено съкровище -
НЕСПОДЕЛЕНАТА ЛЮБОВ.

© Милко Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??