22 abr 2012, 12:58

*** 

  Poesía » De amor
499 0 0

                            Погледни в очите ми,

                            надникни в сърцето ми.

                            Не виждаш ли себе си, не

                            се ли познаваш?

 

                            Нима не виждаш тези

                            водопади любов?

                            Нима не знаеш коя съм аз?

                            Страстта не те ли задушава?

 

                            Признай пред себе си поне, че

                            всеки ден без мен е вечност, че

                            всяка секунда е пропаст и всичко

                            е край, но без начало!

 

                      

                          

© Ваня Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??