Apr 22, 2012, 12:58 PM

*** 

  Poetry » Love
501 0 0

                            Погледни в очите ми,

                            надникни в сърцето ми.

                            Не виждаш ли себе си, не

                            се ли познаваш?

 

                            Нима не виждаш тези

                            водопади любов?

                            Нима не знаеш коя съм аз?

                            Страстта не те ли задушава?

 

                            Признай пред себе си поне, че

                            всеки ден без мен е вечност, че

                            всяка секунда е пропаст и всичко

                            е край, но без начало!

 

                      

                          

© Ваня All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??