4 ago 2008, 6:13

* * * 

  Poesía » De amor
563 0 2

              Защо изведнъж се промени така?

              Какво ти сторих?... Това не разбрах.

              Знаеш ли как се чувствам?

              Знаеш ли какво ми е? Защо казваш, че ме обичаш,

              ако лъжа е това?... Знаеш ли как нараняваш мен и мойта душа?

              Чаках те да ме потърсиш, да се сетиш ти за мен,

               но май това няма да се случи. Не искам да споделям какво чувствам...

               Не искам да знаеш, че мисля за теб, че те чакам, че те сънувам...

               И насън от теб се страхувам... Може би съм горделива,

               инатлива жена, но да си играеш с мен няма да ти позволя.

                И макар сега да искам да си до мен, няма да ти го кажа...

                И сигурно ще страдам, но какво от това?

                Какво ще спечеля - само сълзи? Ще те забравя,

                колкото и да е трудно. Не знам дали ще успея,

                но ще се постарая... и душата с песен ще лекувам...

                Колкото и да ми струва!!!

 

        

© Брияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??