5 jun 2009, 12:39

* * * 

  Poesía
751 0 12

Когато в мен морето потъмнее

и яростта приижда на вълни,

в очите дъжд довеждат ветровете

и дълго не престава да вали.

 

Когато в мен се борят черни бури,

мъгли навяли в моята душа,

в сърцето ми не спират да бушуват...

Напомнят със тъга за есента.

 

Но идва ден, когато ще затихнат

и бурите, и всички ветрове.

Със топъл поглед пак ще се усмихна

и пак ще има слънчево небе.

© Ева Корназова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??