Нещо много светло
Нещо много тъмно
и безсънно будно
и безкрайно трудно
.....човекът.....
Влюбен в чашата
ненавиждащ виното.
.........................................
Искам,да се събудя,
да се събудя в нечии очи...
добри очи,очи на........
Другите......с някого..... до някого,
не ме интересуват.
Толкова много красота
и толкова много самота.
И ръце - ръце без памет.
И сърца - сърца без трепет.
И тела - тела за продан.
Души в изгнание.
.....................................................
Искам,да съблека всички лъжи.
Искам!
© Димитър Георгиев Todos los derechos reservados
ненавиждащ виното." - Смайващо добре казано! Истинско бисерче на прозрението!