Sep 23, 2021, 9:59 AM

/.....!...../ 

  Poetry » Other
247 0 1

Нещо много светло

Нещо много тъмно

и безсънно будно

и безкрайно трудно

.....човекът.....

Влюбен в чашата

ненавиждащ виното.

.........................................

Искам,да се събудя,

да се събудя в нечии очи...

добри очи,очи на........

Другите......с някого..... до някого,

не ме интересуват.

Толкова много красота

и толкова много самота.

И ръце - ръце без памет.

И сърца - сърца без трепет.

И тела - тела за продан.

Души в изгнание.

.....................................................

Искам,да съблека всички лъжи.

Искам!

© Димитър Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "Влюбен в чашата
    ненавиждащ виното." - Смайващо добре казано! Истинско бисерче на прозрението!
Random works
: ??:??