"Отскубнал бих сърцето си..."
Шандор Петьофи
Сърцето от гръдта си
ще изтръгна, хора!
(И без това на вас принадлежи)
И само със една ръка
ще го държа високо.
Дано да стане пролетен света!
© Латинка-Златна Todos los derechos reservados