28.01.2010 г., 11:40 ч.

* * * 

  Поезия
491 1 5

"Отскубнал бих сърцето си..."
                 Шандор Петьофи

Сърцето от гръдта си
ще изтръгна, хора!
(И без това на вас принадлежи)
И само със една ръка
ще го държа високо.

Дано да стане пролетен света!

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??