Jan 28, 2010, 11:40 AM

* * * 

  Poetry
492 1 5

"Отскубнал бих сърцето си..."
                 Шандор Петьофи

Сърцето от гръдта си
ще изтръгна, хора!
(И без това на вас принадлежи)
И само със една ръка
ще го държа високо.

Дано да стане пролетен света!

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??