30 jul 2013, 21:56  

*** 

  Poesía » De amor
366 0 0

 

                                                    на Н. С.

 

Силни тръпки ме побиват всеки път,

когато дойдеш ти във моя кът.

За теб съм спотаила специално място -

нашето любовно гняздо.

 

Всичко в мене запулсирва,

фантазията ми се засилва.

И всеки път щом очи затворя,

търся в твоите обятия да се заровя.

 

Искам те. И те желая.

За другите неща нехая.

Искам едно да ти призная -

ще те обичам аз до края.

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??