на Н. С.
Силни тръпки ме побиват всеки път,
когато дойдеш ти във моя кът.
За теб съм спотаила специално място -
нашето любовно гняздо.
Всичко в мене запулсирва,
фантазията ми се засилва.
И всеки път щом очи затворя,
търся в твоите обятия да се заровя.
Искам те. И те желая.
За другите неща нехая.
Искам едно да ти призная -
ще те обичам аз до края.
© Яна Все права защищены