22 feb 2012, 23:30

* * * 

  Poesía » Otra
326 0 0

 

Залезе слънцето в очите ни

(във кръв се дави всеки залез)

човешкото е кратко и умира –

а всяка смърт не обещава вечност.

Не всяка смърт е тъй необикновена -

тече във вените ти кал -

и само твоите очи си мислят,

че виждат залеза за кой ли път ...

© Силвия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??